вівторок, 28 липня 2015 10:49

Сестра Кім Кардаш'ян приголомшила оголеними сідницями у відвертій фотосесії
8

Фото: Complex

Сестра Кім Кардаш'ян Хлое Кардаш'ян порадувала відвертою зйомкою. Сама зірка реаліті-шоу прокоментувала зйомку так:

"Серйозно, мені навіть не віриться, що я зважилася на таку фотосесію !!!"

На сторінках журналу Complex зірка демонструє всі свої достоїнства.

Сміливим вийшло і інтерв'ю, яке Хлое дала виданню. У ньому вона розповіла, як ставиться до перетворення її вітчима, Брюса Дженнера, в Кейтлін Дженнер:

"Він розповів нам про це за півроку до того, як про це дізналися всі, і зізнався, що завжди носив жіночий одяг. Ми знаходили цей одяг, я просто не говорила мамі, бо ми не знали, що й думати ... Найбільше мене засмутило те, що, на мою думку, ми, як сім'я, повинні були стати частиною цього процесу. Я уявляю, як самотньо він себе почував. Хіба не хочеться, щоб тебе підтримували близькі? Хоча, можливо, це егоїстичне бажання ".

Також героїню номера запитали про те, що вона думає про відносини її мами, Кріс Дженнер, з молодими чоловіками. Нагадаємо, що в березні 59-річна багатодітна мати кинула свого бойфренда, 34-річного Корі Гембла.

Хлое каже:

"Коли я дізналася, що вона з кимось зустрічається, постійно з кимось переписується, це було так дивно. Я її питала: " Як ти фліртуєш? Про що ти говориш з хлопцями? ". Це огидно і безглуздо. Чому взагалі чоловік, якому 32 або щось близько того, спілкується з розкішною жінкою, якій за 50? Це ж просто дивно, і я їй весь час про це кажу. Почути, як вони займаються сексом, було дико, це травмувало мене ".

А ось молодша сестра Хлое, 17-річна Кайлі Дженнер, навпаки, вибирає чоловіків постарше: її нинішній бойфренд Tyga старше її на вісім років. Хлое вважає, що в цьому немає нічого поганого:

"Коли мені було 16, я спала з тими, кому було за 20. Я б навіть не сказала, що ми зустрічалися, це був просто секс. Але, знову ж, Кайлі не така, як усі 17-річні дівчини. Вона не проводить вихідні на вечірках з подружками або на чиєму-небудь випускному. У Кайлі часто ділові зустрічі, вона купила собі будинок і, буває, літає на особистому літаку зустрічатися з Карлом Лагерфельдом. Це навіть для 30-річних велика рідкість, так що вона - особливий випадо ".

Зараз ви читаєте новину «Сестра Кім Кардаш'ян приголомшила оголеними сідницями у відвертій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути