Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 17:02

Шерон Стоун звинуватили у зірковій хворобі
6

Шарон Стоун на зйомках фільму "Золотий хлопчик" минулого літа
Фото: Wenn/All Over Press SGP

Актрису Шерон Стоун звинуватили в зірковій хворобі, про недолік заявив італійський кінорежисер Пупі Аваті, володар "Золотого лева" Венеціанського кінофестивалю, який зняв понад 40 картин йому довелося попрацювати з Шерон особисто.

Стоун прийняла пропозицію знятися в малобюджетном проекті італійця - драмі "Золотий хлопчик" (Un ragazzo d'oro), і, за словами режисера, він був щасливий можливості задіяти у своєму фільмі зірку такого рівня. Проте зовсім скоро Аваті дізнався, що працювати зі знаменитістю зовсім не просто.

"Переговори з її менеджментом часом ставали просто смішними, в них були незручні моменти, коли здавалося, що вони сприймають Італію як країну третього світу. Якщо що, у нас тут і електрика є!", - Іронізує Аваті під час інтерв'ю журналу The Hollywood Reporter.

Коли переговори все ж увінчалися успіхом, режисерові належало переконатися в тому, що у Стоун характер не з легких. Як він розповів, в один із днів актриса несподівано залишила майданчик, оскільки на ньому були присутні телевізійні знімальні групи і фотографи:

"Моєму брату (кінопродюсеру Антоніо Аваті) подзвонив її менеджер з Лос-Анджелеса. Він сказав, що вона не повернеться, поки фотографи і особливо ці чортові телекамери не зникнуть. Після цього, ми попросили всіх піти, і тоді вона як ні в чому не бувало продовжила зніматися.

Найабсурднішим мені здалося те, що їй потрібно було закритися в машині і подзвонити в Штати замість того, щоб просто сказати нам про це прямо ", - говорить режисер.

Незважаючи на складності, картину все-таки зняли (у листопаді вона вийде у прокат).

"Все це неправда. Міс Стоун справжній професіонал", - заявив представник актриси.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун звинуватили у зірковій хворобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути