Ексклюзиви
субота, 15 листопада 2014 19:17

Сергій Лазарєв розповів про ув'язнення брата

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Днями брат співака Сергія Лазарєва вийшов з в'язниці, у чоловіка чотири роки тому знайшли героїн. У ексклюзивному інтерв'ю в передачі "Світське життя" Сергій Лазарєв розповів, що ця ситуація для нього була уроком.

"Оберт наркотиків, про який говорили і так активно піарили - це неправильна інформація, за вживання і зберігання. Сталася така історія у нашій родині, це велика трагедія. я вперше говорю про це. Людина жертва, єдиний, кому він робить погано це він сам. Допомагав як міг. Я робив все від себе залежне, щоб витягнути, врятувати, поставити мозок на місце, але я не можу поставити власну голову іншому. Я впевнений це буде урок для нього у житті - для мене точно, для мне приклад у житті особистісний. Я ніколи не пробував наркотиків, до алкоголю ставлюся спокійно, я не курю. Я сподіваюсь для багатьох це урок, що потрапляють всі. У шоу-бізнесі багато хто вживає наркотик і багато кому це сходить з рук", - говорить Сергій Лазарєв.

Після того як брат потрапив під суд, від співака багато хто відсторонився серед його друзів, але колишній колега за гуртом Smash Влад Топалов, який в минулому теж мав проблеми з наркотиками, одним з перших запропонував допомогу.

"Влад, коли дізнався, що сталося з братом подзвонив і запитав: "чим я можу допомогти?". Я йому дуже за це вдячний, а взагалі мало з людей, хто подзвонив і запитав чим може допомогти, всі відсторонилися. І нехай це буде уроком для багатьох і першу чергу для мого брата. Коли він вийде і я сподіваюсь його життя складеться вдало, на нього чекає донька у нього буде все в житті добре якщо він сам собіі захоче", - сказав співак.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лазарєв розповів про ув'язнення брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути