Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2015 11:03

Селена Гомес знялась у міні сукні на підлозі
8

Американська співачка Селена Гомез дала відверте інтерв'ю виданню InStyle, в якому розповіла про свої смаки і, звичайно ж, безперервний роман з Джастіном Бібером.

"Я ненавиджу ходити на побачення, особливо якщо хлопець, з яким у мене зустріч, шукає інформацію про мене в інтернеті. А ще мене бісить, що я виглядаю шістнадцятирічною. Це повний відстій, особливо якщо врахувати, що мені подобаються чоловіки старші за мене", - розповіла Селена.

Батьки Гомес розлучилися, коли дівчинці ледь виповнилося п'ять років. "У нас частенько закінчувався бензин на хайвеї, але нам було весело. Я досі не знаю, як їй вдавалося з усім впоратися. Коли мені було п'ятнадцять і я отримала роль на студії Дісней, ми переїхали в Лос-Анджелес. Тоді вона сказала мені: "Якщо тобі не весело або щось не влаштовує - ми їдемо додому", - розповіла Селена.

Постійні розставання з Джастіном Бібером співачка пояснює тим, що занадто скромна і ввічлива, а скандали, в які потрапляв канадець, вибивають її з колії.

"Я скромна і добре вихована дівчина і ніколи не прагнула потрапляти в історії для таблоїдів", - сказала Селена. З Джстіном вони ось уже чотири роки то зустрічаються, то знову розлучаються. Після останнього розставання торік їй навіть довелося лягти в Рехаб. Багато її друзів і шанувальників проти того, щоб вони зустрічалися знову, але після запевнень співачки, що цього ніколи не станеться, вони знову були помічені разом.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес знялась у міні сукні на підлозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути