пʼятниця, 21 листопада 2014 17:20

Сексуальна готика і будуарні мотиви: образи шоу Victoria's Secret-2014
6

Фото: vogue.ua

9-го грудня в англійській столиці відбудеться показ бренду Victoria's Secret.

Відкривати показ будуть "Позолочені ангели". На подіумі з'являться "богині", вбрання яких з ніг до голови будуть декоровані позолотою.

Слідом за ними на подіум піднімуться "Екзотичні мандрівниці" у посипаних дзеркалами і дорогоцінним камінням. Повідомляється, що для створення цих нарядів, дизайнери надихалися традиційними монгольськими, азіатськими та індійськими шатами.

Після "мандрівниць" на подіум піднімуться дівчини з блоку "Казка". Цей блок об'єднає чарівні історії Шекспіра і братів Грімм, а дівчата на подіумі перетворяться в казкових фей з милих світлячків.

Слідом за "Казкою" з'являться "Дівчата мрії", які реконструює епоху 50-х з її чуттєвими будуарними образами.

Молодіжний бренд Victoria's Secret під назвою "University of Pink" буде представлений костюмами в урбаністичному стилі: графіті і нове бачення знакових моделей Jeremy Scott, Kenzo і Versace.

Завершиться дефіле драматичниму блоко "Ангельський бал", представлений монохромного класикою - чорні смокінги та елегантні сукні-кейпи. Зрозуміло, у власній інтерпретації Victoria's Secret..

 

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна готика і будуарні мотиви: образи шоу Victoria's Secret-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути