Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2016 13:10

Санта Дімопулос розповіла про найдорожчий товар у своєму магазині

Санта Дімопулос розповіла про найдорожчий товар у своєму магазині

Санта Дімопулос є власницею комесійного, а як вона сама його називає, вінтажного магазину. Зірка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 про найдорожчий товар, який продала.

У магазині купують речі, які українські модниці більше одного разу не одягали. Тому виставляють на продаж предмети розкошу, якими не користуються.

"Найрозкішніша і дорожча річ, це годинник за 330000 євро лімітований та з діамантами, дуже гарний, але ми його швидко продали за 10 000 євро", - розповіла Санта Дімопулос.

Читайте також: Санта Дімопулос знялась у колекції весільних суконь

Минулого року Санта Дімопулос вийшла заміж, але не переймається різницею у віці зі своїм чоловіком Ігорем.

Чоловік старший за Санту на 18 років.

"Я не відчуваю різниці, тому що мені ніколи не було цікаво з однолітками. Моє коло спілкування, це люди старші, і мені комфортно в цих стосунках. Ігор з тих людей, які слідкують за собою, займаютсья кожен день спортом і самоосвітою, в даному випадку ми один одного доповнюємо, він багато вкладає у мене, поряд з ним я стала старшою років на 10, не у сенсі постаріла, а у сенсі порозумнішала", - говорить Дімопулос.

Пара не поспішає з пишним весіллям.

"Зараз дуже багато роботи у мене і мого чоловіка, ми трішки відклали святкування весілля, і подумали, що доки розпису достатньо. Це мій перший офіційний шлюб, до цього були репетиції, Бог любить трійцю, тому це справжнє. У Ігоря ніколи не було весілля, тому він хоче велике весілля, - говорить Санта.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос розповіла про найдорожчий товар у своєму магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути