Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2015 11:20

Санта Дімопулос налагодила стосунки з Андрієм Джеджулою

Автор: bit.ua
 

Санта Дімопулос налагодила стосунки з колишнім чоловіком, шоу-меном Андрієм Джеджулою, про це колишня учасниця гурту "ВІА Гра" розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1. Також зірка повідомила, що її сину було приємно, коли його тато з мамою вперше відвели до школи.

"Йому дуже подобається. Андрій прийшов зі своєю дівчиною, я прийшла, батьки його і син був дуже щасливий, що всі зібралися. Він з радістю ходить до школи, - говорить Санта Дімопулос і додає, - слава Богу так має бути, коли ставиш інтереси дитини попереду своїх амбіцій. Домовлялись спочатку через адвокатів, а тепер спокійно спілкуємося щодо дитини".

Син Санти Дімопулос та Андрія Джеджули напередодні першого дзвоника знявся в рекламній кампанії дизайнера Віктора Анісімова.

Санта ж нещодавно відпочила у Туреччині з друзями, серед яких була і акторка зірка серіалу "Кухня" Марія Горбань.

"Нас познайомила наша спільна подруга і ми спілкуємося компанією. Чудово відпочили, постійно сміялися - 24 години на 7. Машеній дочці Стефанії був рік. Маша взяла маму, доньку і нас. Були подарунки, квіточки, сережки, кульки і торти. Все було гарно", - говорить Санта Дімопулос.

 

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос налагодила стосунки з Андрієм Джеджулою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути