субота, 23 травня 2015 22:41

Руслана розповіла, який подарунок підготувала чоловіку на 20-річчя шлюбу

Автор: ruslana.ua
 

Співачка Руслана у передачі "Світське життя" розповіла, який подарунок підготувала чоловіку на 20 річчя шлюбу.

"Саша чекає, коли я все більше скину броню свою, войовничі приколи та перетворюся на леді, думаю на 20 річчя я стану леді про яку він мріє", - говорить Руслана.

Співачка виступила на концерті на честь свого друга і музиканта соліста гурт "Скрябін" Кузьми і розповіла про їхню дружбу.

"В останній раз, коли я приїжджала до Андрія до дому, він знав що я п'ю багато травяні чаї і він пішов, і повистригав всю клумбу. Я, кажу, чуваче, лиши собі щось, мені так багато не треба, а він: "ні, чувіха, раз тебе пре, то забирай". Він мені покував мішки, я посушила і пила ще пів року, він був такий, якщо бачив, що тобі щось подобається міг відати все. Він був щасливий, коли він бачив напроти, що ти щаслива. Ми любили один одного дуже, це була справжня дружба", - говорить Руслана.

Руслана говорить, що цього року не поїхала на Євробачення у якості гості через певні причини.

Читайте також: Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми "Скрябіна"

"Ми були запрошені, я думаю, що Україну треба інакше представляти, якщо я б їхала сама по собі, я б була у Відні, а сьогодні мені хочеться для України інших презентацій, якщо ми не веземо новий альбом чи шоу від якого у всіх шелепи повідпадають, тоді нам немає що робити там цього року", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Руслана розповіла, який подарунок підготувала чоловіку на 20-річчя шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути