Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2014 16:20

Руслана Лижичко збирає автомат Калашникова із закритими очима
7

Фото: Соціальні мережі

Співачка Руслана Лижичко зізналася, що вона онука танкіста і вміє гарно стріляти. Про це вона написала у соцмережах після концерту у військовій частині Маріуполя.

Фото з гранатометом виставила у "Фейсбук". Знімки архівні, зроблені спільно з іншими музикантами під час постановки мюзиклу для військових ще 2007-го. У другому пості додатково виклала світлини зустрічі з військовослужбовцями Маріуполя. Не відмовила собі потанцювати з ними і досхочу наговоритись.

"Це - моя стихія Амазонки і онуки танкіста. Мій дід п'ять років відвоював на фронті і отримав контузію. Коли хтось подарував мені патрон і сказав "пригодиться", я подумала, що це не моя зброя. Хоча я займалась стрільбою і непогано стріляю. Знаю автомат Калашникова. Можу його розібрати і зібрати із закритими очима. Але моя зброя – все, що в собі загартовую. Це сила духу, характер і витривалість" — пише у пості Руслана.

Каже, якщо війна буде затяжною, то до неї готова. Це зауважила особисто російському президенту. Назвала його "містер Хутін".

Нагадаємо, зараз триває тур "Підтримаємо своїх" серед українських співаків. Руслана їздить по містах Сходу України разом з іншими виконавцями, щоб підтримати дух солдатів.

"Закінчую свій виступ Молитвою світла за загиблими. Це моя ідея - поширювати молитви, які я сама пишу. Відчуваю, що мені це потрібно та й людям теж. Не співала Гімн України, аж поки люди самі не почали вигукувати: "Гімн! Гімн! Гімн!". Тільки тоді я заспівала" - додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Лижичко збирає автомат Калашникова із закритими очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути