четвер, 27 листопада 2014 17:18

Розлучення Тетяни Франчук може стати найдорожчим у Великобританії

Автор: novaya.com.ua
 

Українська екс-модель та галеристка Тетяна Франчук може отримати після розлучення 100 мільйонів доларів, що є рекордною сумою у Великобританії, повідомляють західні ЗМІ. Колишня модель розлучається зі своїм чоловіком, бізнесменом Мануелем Альваресом.

Тетяна Франчук вже передала матеріали щодо свого розлучення до британського суду, раніше справа розглядалася у Португалії.

Пара одружилася в Португалії у 2009 році, але розлучення Тетяна вирішила оформлювати у Лондоні, там вона має нерухомість і проводить багато часу з дітьми, вона виховує двох синів від першого шлюбу..

"Вона переконана, що у Лондоні все пройде більш чесно, ніж на батьківщині її чоловіка", - розповіли друзі Тетяни Франчук.

Розлученням екс-моделі займається та ж юридична контора, що мала справу з розлученням Бориса Березовського, його дружина отримала після розірвання шлюбу рекордну у юридичній історії Великобританії суму - 100 мільйонів доларів

Тетяна Франчук відома тим, що була дружиною Ігоря Франчука, який раніше був одружений з Оленою Пінчук, дочкою Леоніда Кучми. До речі, у Олени теж є своєрідний рекорд, у 2008 році вона купила найдорожчий маєток у Британії за 80 мільйонів фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення Тетяни Франчук може стати найдорожчим у Великобританії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути