Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2014 17:40

Розкішна Дженніфер Лопес показала новий кліп
6

Фото: Кадри з відео

Дженніфер Лопес і репер Fat Joe випустили кліп на пісню Stressin, який став для співачки вже шостим за рахунком за 2014 рік.

Запальне відео знято в нью-йоркському нічному клубі режисером Ейфом Ріверой. В епізодичній ролі з'явився екс-бойфренд Хлое Кардаш'ян - морокканскій репер French Montana.

У центрі сюжету кліпу - бурхлива вечірка з танцями на барній стійці, гламурним вбранням, VIP-зоною і красивим антуражем пафосного закладу. 45-річна Лопес в черговий раз демонструє бездоганну фігуру в крихітному кроп-топі з золотистими блискітками і в чорній міні-сукні.

За словами 44-річного Fat Joe, від Дженніфер приголомшливо пахне.

"Відео заряджено атмосферою вечірки. У житті стільки проблем ... Ми не хочемо виглядати так, ніби страждаємо від стресу. Головне - ми насолоджуємося життям. Воне занадто коротке, тому потрібно брати від неї по повній. Проживайте кожен день як останній", - розповів також Fat Joe,.

Відзначимо, що це не перша творча колаборація Дженніфер Лопес і Fat Joe. У 2000 році вони записали хіт Feelin 'So Good, а в 2005 випустили пісню Hold You Down. Попередній кліп Джей Ло - сексуальний ролик Booty разом з Іггі азалея, випущений в середині цього вересня.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна Дженніфер Лопес показала новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути