понеділок, 11 листопада 2013 17:11

Розинська поскаржилася на поганий стан здоров'я чоловіка

Автор: фото:1tv.com.ua
 

На більшості вечірок Наталя Розинська з'являється одна, бо в її чоловіка Миколи Мельниченка проблеми із здоров'ям. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"В мого чоловіка проблеми з тиском. Через той інсульт, який в нього був навесні, він себе погано почуває. Особливо, коли багато людей і голосна музика. Чому ми мало з'являємось на світських заходах? На три події я піду одна, а на одну з ним. Он я його ледве вмовила піти на відкриття фестивалю "Молодість". І то ми посиділи, почали дивитися фільм, він сказав, що йому погано і ми вийшли. Але більше розповідати не буду, бо він же чоловік", - зізналася телеведуча.

Дев'ятого грудня пара святкуватиме рік офіційного шлюбу. Однак, що даруватимуть одне одному — ще не визначились.

"Якщо Миколу відпустять — ми поїдемо за кордон. Як ні — влаштуємо вечерю чи поїдемо до Львова. Ще не думали. Щодо подарунків — теж не знаю. Микола їх не любить. Я йому передарувала вже всю відому палітру подарунків. Але треба щось придумати", - зауважила Наталя.
Пара досі не повінчалася. Хочуть зробити це теж за кордоном.

"Хотіла б в якійсь традиційно християнській країні. Можливо, Греції. Але чекаємо, коли вже нарешті Миколу відпустять", - відмітила телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Розинська поскаржилася на поганий стан здоров'я чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути