Ексклюзиви
середа, 28 вересня 2016 08:58

Російського співака побили пляшкою горілки

В Одесі екс-соліста російської групи "На-На" Валерія Юріна побили за підтримку донецьких терористів

З важкою черепно-мозковою травмою співак потрапив у лікарню. 49-річний артист постраждав із-за політичного протистояння України з Росією.

"Тиждень тому я разом з екс-солістом групи "Лісоповал" Русланом Казанцевим та іншими артистами їздив у Донецьк, - розповів Юрін Експрес- газеті. - Ми передавали гуманітарну допомогу від Йосипа Кобзона і Московського земляцтва донбассцев, яке він очолює. Зустрічалися з керівниками ДНР Олександром Захарченко та Денисом Пушилиним, з командирами і бійцями ополчення. І два дні поспіль давали на площі концерти в честь Дня міста і Дня шахтаря".

 

Після того співак повернувся і мав виступати в Одесі на фестивалі, присвяченому ювілею радіостанції "Одеса-мама". Про виступ домовилася дівчина співака Наталя Штрезен, яка живе в Німеччині

"Доки я приїхав в Одесу в інтернеті вже з'явився відеозапис концерту з моєю участю. Я автоматом став для українських націоналістів ворогом. Від виступу я відмовився, але зі своєю дівчиною на фестиваль поїхав, - пояснив співак. - Після фестивалю ми пішли попити пива в літнє кафе на березі моря. Спеціально знайшли тихе містечко, де практично нікого не було. Раптом звідкись з'явилися двоє хлопців. Узяли пляшку горілки і підсіли за наш стіл. Одного звали Діма. Іншого - Робік-джан. Спочатку вони начебто вели себе тихо-мирно. А потім добряче підвипивали і заговорили про війну на Донбасі. Почали звинувачувати нас, артистів, що ми підтримуємо "агресію проти України". Особливо дісталося від них Кобзону. Якими тільки такими словами його не обзивали. Я заступився за Кобзона. Тоді Робік-джан несподівано схопив зі столу горілчану пляшку і з криком "Бий москалів!" розбив її об мою голову"

Між чоловіками зав'язалась бійка. В співака розбита голова, текла кров. У поліції заяву про побиття не прийняли.

"Аби виїхати з України довелося підти на обман. Допомогло, що я приїхав в Україну за закордонним паспортом і в ньому не було ніяких відміток про перебування в Донецьку. Стояли тільки печатки про перетин німецького кордону. Збрехав прикордонникам, що я не був на Донбасі"

Зараз ви читаєте новину «Російського співака побили пляшкою горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути