субота, 12 липня 2014 12:53

Родина Олександра Кривошапка відмовилась переїжджати з Маріуполя у Київ

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співак Олександр Кривошапко знайшов квартиру родині у Києві, або вона тільки переїхала до нього з Маріуполя, але близькі відмовились, про це зірка розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я мамі запропонував тимчасово виїхати в Київ, я знайшов квартиру для мами, сестри, її чоловіка, дитини. Чоловік сестри одразу категорично відмовився, тому що у нього багато об'єктів по бізнесу, які ще можна вести в Донецькій області, тому вони не транспортабельні. Моя мама не виїхала з однієї причини, тому що у мене бабусі 88 років і вона просто не витримає переїзду до Києва і назад. Мама вирішила залишитися в Маріуполі", - сказав співак.

Співак і зараз неохоче коментує російсько-український конфлікт.

"Я боюсь що не будь казати бо я зараз щось ляпну, а потім стану ворогом для однієї частини людей, а я вже допустив помилку після якої довго відмивався", - говорить Кривошапко.

За словами зірки людям, які потерпають від військових дітей хочеться тільки спокою.

"Вони змучені постійними бомбардуваннями, постійними військовими діями. Це можливо звучить дико, але всім вже все одно, не має такого, щоб хтось сказав: "ми хочемо від'єднатися чи нехай прийде армія і врятує нас від когось", це буде спірна думка, у всіх різна, але найголовніше мир, - говорить зірка, - Ті, хто живе на Сході України, вони чують два різні інформаційні потоки - російський і українським, тому у людей інші точки зору."

Зараз ви читаєте новину «Родина Олександра Кривошапка відмовилась переїжджати з Маріуполя у Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути