Ексклюзиви
середа, 04 березня 2015 14:28

Родина доньки Вітні Г'юстон спростувала чутки щодо реаліті шоу про її кому

Автор: Reuters
 

Вчора з'явилися новини про те, що сім'я Боббі Крістіни Браун вирішила заробляти гроші на бідній родичці, що знаходиться в комі: вони вирішили зняти реаліті програму, в якій мають брати участь родичі батька (брат і дві сестри), а також численні кузени і кузини Крістіни.

"Ніякого реаліті-шоу про сім'ю Браунів не буде" - сказа адвокат сім'ї Крістофер Браун під час виступу із заявою щоб спростувати брехню, поширювану виданням TMZ.

"Warner Brothers, як власникам TMZ має бути дуже соромно за всю ту брехню, яку поширює про Крістіну і нашій сім'ї їх видання" - присоромив їх адвокат сім'ї.

"Ми, як і раніше, просимо про конфіденційність щодо стану здоров'я моєї дочки. Ми дякуємо кожному хто підтримує її. Бог почує ваші молитви", - заявив батько Крістіни Боббі Браун.

Нагадаємо, що журналісти видання стверджували, що сама Крістіна показана в шоу не буде, зате, як це водиться в реаліті-шоу, родичі будуть публічно з'ясовувати свої стосунки. Громадськість відразу засудила бажання сім'ї робити гроші на своїй трагедії і навіть закликали бойкотувати телепрограму, якщо така буде. На щастя, Крістофер Браун спростував цю інформацію. Нагаємо, перша і остання спроба вивести Крістіну з коми була вкрай невдалою: у 21-річної дівчини почалися сильні судоми. Нормалізувавшии її стан, лікарі повідомили родичам, що більше не будуть робити спроб виводити її в нормальний стан, оскільки мозкова активність вкрай низька і шансів на одуження Крістіни практично не залишилося.

Зараз ви читаєте новину «Родина доньки Вітні Г'юстон спростувала чутки щодо реаліті шоу про її кому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути