середа, 22 жовтня 2014 17:01

Рікі Мартін виконав одразу декілька ролей у новому кліпі

 

Співак Рікі Мартін рівно через місяць після того, як представив свою нову композицію під назвою "Adios", виклав в мережу і кліп до неї.

Режисерoм кліпу став Ітан Дайдер. Мартін є центральною фігурою відео: його герой - конферансьє, барист і мафіозі в кабаре. Як стверджує сам артист, це пісня з іспанською назвою, але французьким підтекстом.

Нагадаємо, що Мартін - батько-одинак ​​недавно зізнався в тому, що його "чоловічим царству не вистачає маленької принцеси:

"Я хочу, щоб у нас в родині була дівчинка. Батьківство повністю змінює людину. Я тільки на початку шляху і хотів мати більше дітей ", - сказав Мартін.

Мартін, який у січні цього року розлучився зі своїм коханим Карлосом Гонсалесом Абеллою, сказав, що він зараз знаходиться в пошуку свого кохання і точно знає, які якості повинні бути у підходящого йому партнера:

"Я - мрійник. Тому поряд зі мною має бути людина більш реалістична і раціональна. Мені потрібен хтось, хто зможе доповнити моє творче безумство і повернути на землю в разі, якщо я "заграюся. Мені подобається бути в стосунках. Я люблю сімейні зобов'язання ", - говорить музикант.

Також Рікі розповів і про підростаючих синів:

"Маттео і Валентино люблять їздити зі мною на гастролі. Вони дуже музичні діти, вони маленькі художники. Я навіть не можу припустити, чим вони захочуть займатися в майбутньому, але у будь-якому випадку я їх підтримаю ", - сказав зірка.

Зараз ви читаєте новину «Рікі Мартін виконав одразу декілька ролей у новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути