вівторок, 29 липня 2014 15:34

Ріанну звинуватили у руйнуванні родини Бейонсе
2

Фото: Reuters

Нещодавно чергове джерело повідомило, що причиною конфлікту Соланж Ноулс і Джей-Зі могли стати підозри Соланж про те, що Джей-Зі та Ріанну пов'язують не тільки професійні відносини.

Соланж запідозрила, що Джей-Зі намір відправитися на афтепаті Ріанни, а брати з собою Бейонсе відмовився з тієї причини, що розраховував провести залишок вечора в компанії своєї колишньої протеже. Джерело додає, що для багатьох з тих, хто з ними добре знайомий, це не звучить як щось неймовірне.

Щоб спростувати чутки, Бейонсе розмістила в Instagram спільне фото з ​​підозрюваної суперницею, зроблене відразу після Met Gala.

Нещодавно Бейонсе була помічена, коли оглядала виставлений на продаж пентхаус на Манхеттені, чим ще сильніше підігріла чутки про те, що шлюб розвалюється. Апартаменти зірка оглядала не просто без чоловіка, але і без його відома.

На даний момент, нагадаємо, пара володіє шикарним будинком в Трайбека, і про плани переїзду на меншу площу від 44-річного репера ніхто з його найближчого оточення не чув.

За повідомленнями джерел з найближчого оточення пари, зараз, в ході спільного туру, подружжя майже не спілкується: Джей-Зі повністю занурився у справи і велику частину часу проводить, відповідаючи на телефонні дзвінки.

Нагадаємо, розмови про розлучення музикантів почалися після того, як Соланж Ноулз накинулася на чоловіка своєї сестри в ліфті Standart Hotel після Бала інституту костюма.

Зараз ви читаєте новину «Ріанну звинуватили у руйнуванні родини Бейонсе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути