Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 11:45

"Регіонал" Хомутиннік прийшов на погоджувальну раду з годинником за $62 тисячі
5

Фото: Фото: Ольга Каменєва

На вчорашній погоджувальній раді народний депутат Партії регіонів Віталій Хомутиннік "блиснув" перед фотокором Gazeta.ua годинником фірми A. Lange & Sohne за $61 800. Щоправда на деяких сайтах їх можна купити зі знижкою, за $ 50 680.

Хронометр "регіонала" відомої німецької марки A. Lange & Sohne зроблений з платини і срібла. Годинна і хвилинні стрілки виготовлені із золота з родієвим покриттям. Римські цифри на циферблаті зроблені з платини. Водонепроникний корпус дозволяє занурюватися під воду, на глибину до 30 м. Скло - сапфірове, антибликове. Браслет виготовлений із крокодилячої шкіри чорного кольору з платиновою вставкою.

Зазначимо, годинники A. Lange & Sohne з'явилися на світ в 1845 р. в саксонському містечку Гласхютт. Годинникова марка A. Lange & Sohne, що означає "Ланге і сини", і до сьогодні по праву вважається законодавцем моди у світі наручного годинника. Швейцарська годинна компанія A. Lange & Sohne вважає, що тільки обрані, які довели свою зацікавленість у представництві елітної годинникової марки, можуть поширювати годинник A. Lange & Sohne зі складним і ексклюзивним механізмом.

На сьогоднішній день оригінальні німецькі годинники A. Lange & Sohne займають у рейтингу німецьких люкс-марок лідируючі позиції. З початку дев'яностих років майстри A. Lange & Sohne роблять у саксонському містечку Гласхютте елітні наручні годинники, які можуть змагатися з кращими швейцарськими брендами годин.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Хомутиннік прийшов на погоджувальну раду з годинником за $62 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути