середа, 03 жовтня 2012 01:35

Рамус побувала з донькою в цирку Монте-Карло

Рамус побувала з донькою в цирку Монте-Карло
viva.ua

Телеведуча Тетяна Рамус, яка нещодавно почала малювати, не формує ціни на свої роботи. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я не формую ціни на свої роботи, бо ціну визначають експерти, ринок, клієнт, а не художник. Але вже продала одну свою картину російському бізнесмену з Москви", - відзначає Рамус.

Цього річ Тетяна відпочивала в кількох країнах Європи і цілий місяць провела в Штатах.

"Місяць була в Лос-Анджелесі. І там, до речі, до мене прийшло натхнення. Цілий місяць малювала. Можливо, на мене цей клімат вплинув, не знаю. І коли в мене запитують, де моя майстерня, то вона по всьому світі. Цього року відпочивала і працювала в Швейцарії, в Італії. Для того, щоб малювати, треба мати пензлик, фарби і полотно. За кордоном малювала в будинку, де була і майстерня. В Києві не можу собі цього дозволити, бо фарби смердять, а в мене ж дитина", - зауважує Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готова малювати і вдень, і вночі, але я ще мама і дружина" — Тетяна Рамус

Побувала Тетяна і в Монте-Карло.

"Знаєте, це більш міський вид відпочинку. А так як я живу в місті, то люблю інший відпочинок. В Монте-Карло мені подобається, що ввечері, приміром, можна побувати на концерті Елтона Джона. Цього року я відпочивала там з донькою. Були на цирковій виставі. Дуже цікаво. Їх цирк зовсім не схожий ні на цирк Дю Солей, ні на наш. Але в ньому працює багато акторів з Росії та України, бо в нас найкраща акробатична школа, - відзначила Рамус.

Зараз ви читаєте новину «Рамус побувала з донькою в цирку Монте-Карло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути