Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2015 10:40

"Присідати треба" - Еріка Герцег поділилась секретом своїх пружних сідниць

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Солістка гурту "ВІА Гра" Еріка Герцег свого часу хотіла взяти участь у конкурсі краси. Своїми секретами чудової фігури зірка поділилась у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Не вдалося 3 роки тому, 2 роки тому почалося шоу Хочу у "ВІА Гру", слава Богу там я перемогла, - говорить Еріка Герцег, - Я вважаю, що кожна дівчина, яка бере участь у конкурсі краси має бути худенькою, не занадто, але щоб була з формами, щоб там була талія, стегна - 90-60-90. Я дуже старалася схуднути і у мене вийшло схуднути, слава Богу, але мене Костянтин Меладзе забрав".

За словами красуні, сідниці у неї свої.

Читайте також: Еріка Герцег одягнула "голу" сукню

"Груди я робила, тому що вони маленькі стали, у мене була велика вага, у мене було більше 35 кілограмів. А сідниці мої. Це треба присідати, дівчата, та бігати багато", - каже красуня.

Сьогодні фінансовий стан співачки значно покращився, ніж це було до того, як вона розпочала співочу кар'єру.

"Фінансовий стан змінився, квартири та машини не має, я дівчина розумна, не буду одразу витрачати гроші на машини та квартиру, я хочу бізнес, є плани, не хочу кричати на перед, адже потім не виходить", - каже Еріка Герцег.

Нещодавно гурт "ВІА Гра" відзначив своє 15 річчя.

"Ми були на гастролях з дівчатами і отримали багато дзвінків, повідомлень від колишніх дівчат учасниць і Костянтина Меладзе, ми були дуже раді", - каже Еріка Герцег.

Зараз ви читаєте новину «"Присідати треба" - Еріка Герцег поділилась секретом своїх пружних сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути