Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2016 15:59

Приходько вперше знялась у вишиванці
11

Фото: фото надане Владом Громовим

Українська співачка Анастасія Приходько знялась у зворушливій фотосесії. Для цього вперше одягнула вишиванку.

"Вишиванки ніколи не мала. На жаль. Мала лише сукню, яка була зроблена в дизайнерському стилі - під вишиванку. Вирішила, що час мені придбати вишиванку. Сама пішла на Андріївський узвіз і купила її. Чомусь саме там мені захотілось її купити, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua Анастасія Приходько. - Коштувала ця сукня не дорого, але вона найкраща. Продавець сама не дуже охоче її відавала. Чогось хотіла залишити собі. Тому я навіть не торгувалась. Навіть мови про це не було".

Фотосесію провела з товаришем-фотографом у Маріїнському парку, в центрі, на Дніпровській набережній та парковій Алеї.

"Мені хотілося з'явитися в кадрі без макіяжу, спеціального світла, стилістів, візажистів. Захотілося бути такою, яка я є насправді, - зізнається артистка. - Задоволена результатом. Правда, не дивлячись на патріотичні настрої наших людей, у вишиванках в цей день я нікого так і не зустріла. Не знаю чому. Коли ходила по Києву всі звертали увагу на мене. Це дійсно красиво, але поки мабуть на готові. Мені дуже подобаються вишиванки і обов'язково вдягну її на концерт".

Читайте також: Приходько з чоловіком поніжилась на пляжі в Албанії

На своїй сторінці в соцмережі Анастасія назвала цей фото-експеримент "Вишита в мені" і написала: "Це моє місто і моя Країна. Сонячна і ніжна, тепла і рідна. Вона має тисячолітнє коріння, а наша пам'ять вишита червоною ниткою в нашу душу, в нашу свідомість".

Зараз ви читаєте новину «Приходько вперше знялась у вишиванці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути