Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2014 12:42

Постаріла Рене Зеллвегер та інші зірки завітали на церемонію Women in Hollywood
32

Фото: Reuters

Вчора в Беверлі-Хіллз в 21-й раз відбулася церемонія журналу Elle під назвою Women in Hollywood ("Жінки в Голлівуді").

Серед запрошених - такі знаменитості, як Дженніфер Лоуренс, Рене Зеллвегер, Дженніфер Гарнер, Аннетт Беннінг, Еммі Россум і багато інших.

Редакція щорічно проводить захід, в ході якого вшановує героїнь свого спеціального випуску, присвяченого найвпливовішим представницям голлівудськогї спільноти.В цьому році серед них також Зоуї Салдана, Тіна Фей, Елізабет Бенкс і ще кілька знаменитих жінок.

Цього вечора гості церемонії не могли не приділити особливу увагу сумній події: зі сцени зірки віддавали данину поваги дизайнеру Оскару де ла Рента, що помер на 83-му році життя.

"Містер де ла Рента любив жінок, і це було видно по всім костюмам, які він створював. Він звеличував красу жінок, красу наших фігур. Він не боявся виводити на перший план саму жінку, а не одяг. Мені пощастило носити його сукні та бути з ним трохи, зовсім небагато знайомою ", - сказала Дженніфер Гарнер.

Тіна Фей також виголосила промову, в якій зазначила:

"Краса цього вбрання - я думаю, це частково і є американський стиль. Вони жіночні, але з чіткими лініями, прекрасні, просто прекрасні сукні", - зазначила Тіна Фей.

Деякі із запрошених на вечір журналу Elle зірок вшанували пам'ять дизайнера найбільш логічним способом - надягли наряди від Oscar de la Renta.

Зараз ви читаєте новину «Постаріла Рене Зеллвегер та інші зірки завітали на церемонію Women in Hollywood». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути