Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 11:54

Показ стрічки зі смертю лідера КНДР скасували через загрозу теракту

Автор: Reuters
 

Нещодавно в мережі з'явився ролик зі скандального фільму "Інтерв'ю" (The Interview) з епізодом загибель лідера КНДР - Кім Чен Ина. А вже наступного дня анонімні хакери направили в компанію Sony Pictures звернення з погрозами влаштувати теракт під час прем'єри стрічки, що змусило співробітників кінокомпанії відмовитися від своїх планів.

"Ми продемонструємо вам, як раз в той час і в тому місці, де буде показаний фільм "Інтерв'ю", включаючи прем'єру, якою гіркої буде доля тих, хто шукає розваг. Дуже скоро світ дізнається, який жахливий фільм створила Sony Pictures. Світ буде сповнений страху. Згадайте 11 вересня. Ми радимо вам триматися подалі від тих місць і, якщо ваш будинок знаходиться поруч, краще залиште його. Все, що станеться в найближчі дні, називається жадібністю кіностудії. Весь світ буде засуджувати Sony за це ", - йдеться у повідомленні, отриманому керівництвом компанії.

Компанія Sony Pictures поспішила відреагувати на дану заяву

"Компанія Sony Pictures і її співробітники, а також клієнти та партнери стали жертвами безпрецедентного злочинного посягання. Ті, хто напали на нас, вкрали нашу інтелектуальну власність, приватні листи, запатентовані матеріали. Ці люди намагалися знищити нас морально, а все через те , що, мабуть, їм просто не подобається фільм. Ми глибоко засмучені бесцеремонною спробою припинити поширення фільму і завдати шкоди нашій компанії, нашим співробітникам, американській громадськості. Ми відстоюємо наших режисерів і їх права на вільне самовираження і вкрай розчаровані тим, що трапилося ", - йдеться у зверненні продюсерів.

Пізніше представник Sony виступив із заявою, в якій повідомив, що прем'єра комедії "Інтерв'ю" офіційно скасована:

"У світлі того, що багато кінотеатрів, які отримали право прокату, відмовилися від показу"Інтерв'ю", ми вирішили не рухатися вперед із запланованою датою релізу, наміченої на 25 декабря.Ми поважаємо і розуміємо наших партнерів. І, звичайно, повністю підтримуємо їх у прагненні убезпечити своїх співробітників ".

Нагадаємо, що в центрі історії фільму два друга у виконанні Джеймса Франко і Сета Рогена: продюсер популярного ток-шоу Аарон і талановитий журналіст Дейв, який якраз працює в цій телепередачі. Герої фільму давно мріють зробити щось по-справжньому значуще. Так, щоб домогтися успіху і слави, вони вирішують взяти інтерв'ю у північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

Про плани чоловіків дізнаються співробітники ЦРУ, вони просять Дейва і Аарона вбити Чен Ина. Тут-то і починаються справжні пригоди двох "кращих" кілерів в історії.

Влада азіатської держави засудила фільм: на їхню думку, він демонструє розпач уряду США та американського суспільства. Крім того, кінокритики в самих США також висловилися про стрічку негативно.

Зараз ви читаєте новину «Показ стрічки зі смертю лідера КНДР скасували через загрозу теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути