середа, 26 листопада 2014 13:26

Пітт влаштував сварку з Джолі на очах у папараці
14

Анджеліна Джолі з Бредом Піттом посварились на очах у папараці. Фотографу журналу In Touch вдалося підстерегти подружжя на балконі готелю в Сіднеї, і, схоже, в той самий момент, коли вони з'ясовували стосунки.

На фото, зроблених 17 листопада, Бред активно жестикулює, а Анджеліна виглядає дуже засмученою і насилу стримує сльози. Громадськість вразив і той факт, що в руці у актриси цигарка, але ж вона, як відомо, ретельно стежить за своїм здоров'ям і навіть зважилася на операцію з видалення молочних залоз через підвищений ризик захворювання на рак.

"Було видно, що Бред дуже роздратований. Вони кричали один на одного, і Енджі була готова розплакатися", - розповів свідок, який спостерігав за подіями на балконі.

Працівники таблоїду, природно, зробили з цієї сцени свої висновки: на їхню думку, шлюб Джолі і Пітта тріщить по швах. Новий номер журналу вийшов з гігантським заголовком: "Кінець! Бред йде". Ну а всередині номеру, як йдеться в анонсі, читачі знайдуть причини передбачуваного розриву.

В якості аргументу журналісти використовують і той факт, що на вчорашній прем'єрі фільму "Незломлений" в Лондоні актриса з'явилася без свого супутника, хоча раніше він часто супроводжував її на подібних подіях (востаннє до речі Бред і Енджі з'являлися на червоній доріжці якраз в день сварки, на прем'єрі в Сіднеї).

Зараз ви читаєте новину «Пітт влаштував сварку з Джолі на очах у папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути