Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2015 15:31

Після аншлагу у Львові LOBODA з Даріо Срна вирушила на футбол
15

Фото: Прес-служба

Відразу після виступу у Львівській опері LOBODA вирушила на стадіон.

25 листопада, в рамках свого наймасштабнішого туру "Пора додому", LOBODA дала грандіозний концерт у Львові. Артистка тричі за вечір виходила на сцену Національного театру опери та балету, оскільки глядачі ніяк не хотіли її відпускати. Незважаючи на те, що зал був переповнений, багатьом бажаючим так і не вдалося потрапити на концерт - квитки були розкуплені ще задовго до події.

У культурній столиці західної України шанувальники з усього ближнього зарубіжжя (Польщі, Угорщини, Болгарії та ін. країн) викупали LOBODA в нескінченних оплесках. Виконуючи пісню Андрія Кузьменка "Нікому щось не треба" на батьківщині співака, в цей вечір артистка відчувала особливий трепет і хвилювання - зал аплодував стоячи.

Після концерту LOBODA вирушила підтримати футболістів українського "Шахтаря" в матчі проти "Реал Мадрид". Як відомо, співачка вже давно вболіває за донецьку команду, тому не могла не побажати перемоги хлопцям і, зокрема, капітану "Шахтаря" Даріо Срна.

"Після неймовірного концерту у Львові ми зазирнули на матч. Даріо Срна один з кращих гравців не тільки команди "Шахтар", а й у світі. Приємно було разом з ним вболівати за улюблену команду. Вони билися, як справжні воїни", - написала LOBODA на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, 28 і 29 листопада LOBODA дасть два великих сольних концерти в Києві на сцені Палацу "Україна", якими поставить яскраву фінальну крапку в турі "Пора додому".

Зараз ви читаєте новину «Після аншлагу у Львові LOBODA з Даріо Срна вирушила на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути