субота, 31 січня 2015 21:44

Періс Гілтон не може повірити у те, що відбувається в Україні

Автор: Reuters
 

Періс Гілтон нещодавно відвідала показ бренду Dsquared у Мілані, в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 зірка розповіла, що не може повірити в те, що відбувається в Україні.

"Вся ця ситуація мене дуже засмучує. Кожний має мати можливість жити вільно та щасливо своїм життям, якого прагне, не бути під контролем когось іншого. Те що відбувається в Україні, це просто жахіття, не можу в це повірити, у мене просто розривається серце, я шлю українцям свої найліпші побажання та молитви", - сказала Періс Гілтон.

Світська левиця також розповіла про те, чим зараз заробляє на життя, зірка відома своїми Ді-джейськими сетами на гучних вечірках та заходах.

"Я дуже люблю бути на сцені, бачити, як люди танцюють, проводять час, це для мене насолода", - говорить зірка.

Нагадаємо, нещодавно з'явились чутки про те, що невідомий чоловік залякує Періс Гілтон, відправляючи їй листи з погрозами і різними образливими словами. Приводом для такої поведінки стало переконання чоловіка в тому, що Періс - єврейка, що не є правдою. Також невідомий намагався погрожувати батькові дівчини, Ріку Гілтону.

"Через місяць вона помре, вона більше ніколи не повернеться додому", - говорилося в одному з листів.

Поліція заявила, що вже визначила підозрюваного у цій справі, однак для проведення арешту й визначення особистості їм необхідно підтвердження від представників соцмереж, які він використовує.

Зараз ви читаєте новину «Періс Гілтон не може повірити у те, що відбувається в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути