субота, 06 лютого 2016 11:19

Онуки зробили Орнеллу Муті сентиментальною

Онуки зробили Орнеллу Муті сентиментальною
svitske.1plus1.ua

Акторка Орнелла Муті у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла секрет краси, та як змінили її онуки.

"Єдиний секрет, кохання, коли ти щаслива, коли щасливі твої близькі і рідні, це відображається на обличчі. Також я дотримуюсь правильного харчування і багато гуляю на вулиці", - говорить акторка.

"Не знаю, що таке класична бабуся, але знаю, що таке любов. Бачити сина своєї дитини, це щось дуже особливе - з першим онуком я не була такою сентиментальною, а вихованням другого займаюсь з насолодою. У нашому будинку на лазуровому узбережжі ми проводимо всі канікули і свята", - каже зірка.

Нагадаємо, минулого року Орнелла Муті, була засуджена до восьми місяців в'язниці і штрафу в €600.

Актрису звинуватили в шахрайстві: у 2010 році вона не з'явилася на спектакль, де мала зіграти головну роль. Щоб уникнути виплати штрафу, Муті надала керівництву театру Порденоне неправдиву медичну довідку про гострому нападі ларинготрахеїту.

Однак пізніше з'ясувалося, що актриса не була хвора. Вона перебувала в Росії на благодійній вечері разом з Володимиром Путіним, який тоді обіймав посаду прем'єр-міністра РФ.

Наголошується, що замість відбування тюремного терміну і штрафу Муті дозволили виплатити театру неустойку в розмірі €30 тис.

Українському глядачеві вона найбільше відома по фільму "Приборкання норовливого" (1980), де зіграла в парі з Адріано Челентано.

Зараз ви читаєте новину «Онуки зробили Орнеллу Муті сентиментальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути