пʼятниця, 26 серпня 2016 13:01

Оля Полякова стала обличчям нової колекції Андре Тана
3

Суперблондинка Оля Полякова постала в новому образі без кокошника.

Артистка стала музою Андре Тана. Дизайнер присвятив співачці свою нову колекцію - жіночну і в міру грайливу.

"Я дуже довго думав, хто може найкращим чином представити лінію бренду a.TaN by ANDRE TAN і стати обличчям колекції сезону осінь-зима 2016/17. І зрозумів, що Оля Полякова ідеально підходить на цю роль. Адже Оля - яскрава, харизматична і експресивна дівчина, яка знає, чого хоче, сама керує своїм життям і при цьому виховує двох прекрасних дітей. Такий образ найбільш близький клієнткам бренду a.TaN by ANDRE TAN", - розповів дизайнер.

Відзначимо, що це вже не перша співпраця Суперблондинки з Андре Таном. Його нарядам співачка віддає перевагу для виходу на червону доріжку.

"Я вже давно співаю:" Мода, як погода мінлива, різні є ідеали жінки, і зовсім не важливий колір твого волосся, головне -пропорціі, а після - зріст". Мої пропорції підкорили Андре Тана, а він в свою чергу спокусив мене на інтимну зйомку - без кокошника", - зізналася співачка.

Андре Тан впевнений, що жоден чоловік не зможе пройти повз жінки в його сукні, тим більше, коли ця жінка - Оля Полякова. Бути такими ж яскравими, як співачка, і при цьому залишатися самими собою, на думку дизайнера, дівчатам допоможуть новинки з осінньо-зимової колекції - м'які і комфортні речі з вовни з додаванням волокон бамбука.

Читайте також: Вакарчук заспівав в Одесі, а в Запоріжжі - Полякова: як Україна відзначила День Незалежності

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова стала обличчям нової колекції Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути