пʼятниця, 01 липня 2016 12:37

Оля Полякова розповіла про свій 6-зірковий рай

Співачка Оля Полякова прикрасила обкладинку свіжого випуску тижневика "Телегід".

Автор: Прес-служба
 

Оля Полякова в ексклюзивному інтерв'ю виданню розповіла про свої плани на літо.

Автор: Прес-служба
 

Суперблондинка зізналася, що її старша дочка Маша зараз відпочиває в заміському таборі, де є стайня, займається верховою їздою і вчиться конкуру. А ось молодшу Алісу співачка в табори не відпускає, вважає - ще зарано.

Свій же власний відпочинок артистка не планує - вільного часу для цього немає. Крім концертів і роботи в студії, Полякова після успіху кліпу "О, Боже, как больно", що став вірусним, продовжила співпрацю з Аланом Бадоєвим. І разом з режисером зараз працює над казковою відеоработою "Цветочек аленький".

"До середини вересня всі вихідні у мене розписані. Можу поїхати максимум дня на 3, і то в будні. Але я втомлююся і їздити кудись поки не хочу. Так що відпочивати буду на дачі і на концертах", - зізналася Полякова, у якої за містом справжній "6-зірковий рай".

Між концертами Суперблондинка відновлює сили у власній лазні, а також катається верхи і займається господарством. "Телегід" артистка розповіла, що в цьому році її "домашній зоопарк" поповнили семеро козенят, а незабаром Полякова планує завести ще й кроликів.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова розповіла про свій 6-зірковий рай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути