Ексклюзиви
неділя, 07 лютого 2016 11:35

Ольга Романовська розповіла про подарунок чоловіка на день народження

Ольга Романовська розповіла про подарунок чоловіка на день народження
clipytut.ru

Співачка Ольга Романовська нещодавно відвсяткувала 30 років у Одесі, всіх гостей забов'язали прийти у мультяшному вбранні. Розважали друзів тта родичів Романовської репер Потап зі своїм гуртом та Dan Balan. Як святкувала, співачка розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я була Урсула з "Русалоньки" ведьма, з костюмом мене підвели, я була більше схожа на бебі-восьминіжку, ніж на ту розкішну жінку-восьминіга. Були у мене і дві Клеопатри, три Малефісенти, одана іншої краща, були Сулейман і Роксолана, багато, всі були вбрані, мій взагалі був не найкращий костюм", - говорить Ольга Романовська.

Щедрий подарунок на день народження зробив чоловік зірки.

"Ми з чоловіком домовились, що це буде мій подарунок. Він запропонував варіанти подарунків і я сказал, хочу такий день народження - я за враження, емоції, не тільки свої, а і близьких людей, моїх друзів, Непроста ситуація в країні, хочеться по-більше чогось хорошого. Шуби я не люблю, слава Богу, для мене це даремна витрата грошей, а от день народження гучний і гарний, могла б запросила все місто, але це ще у майбутньому, це ще буде.

Мені подарували мою зірку на голлівудській Алеї Слави,але вона ще поки не на Алеї, а в мене вдома, але я її туди втулю незаконно", - жартує Ольга Романовська.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Романовська розповіла про подарунок чоловіка на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути