Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2016 17:50

Ольга Ракицька виступить на прем'єрі драми про кохання воїна АТО і іракської біженки

Ольга Ракицька виступить на прем'єрі драми про кохання воїна АТО і іракської біженки

Творці кінострічки "Осінні спогади" представили довгоочікуваний трейлер балади про кохання на тлі "поствоєнного синдрому".

Перший, закритий показ фільму про бійця АТО символічно пройшов 24 серпня. У 25-ту річницю Незалежності України драма стала фільмом-відкриттям Міжнародного кінофестивалю "Dream City" в Рівному. Пізніше картина була представлена ​​в рамках VI Міжнародного Кінофестивалю "Корона Карпат".

Покази проходили при повних аншлагах, а сама стрічка отримала високі оцінки провідних європейських кінокритиків.

Відзначимо, що над фільмом "Осінні спогади" працювала інтернаціональна команда. Сценарій написаний Катериною Турчаніковой спільно з режисером фільму Алі Фахр Мусаві (Іран) і продюсером Віктором Вілгелмом (Чехія). Головні ролі виконали українські актори Олександр Ігнатуша, Дмитро Лінартович та Татяна Юрікова, а також іранська актриса Назанін Ахмаді Шахпарубаді. Самі зйомки проходили в Трускавці і селі Доброгостів Львівської області. Саундтреком до фільму стала пісня "Не відпускай" Ольги Ракицької і групи # МОЙГОРОД.

Прем'єра кінодрами, заснованої на реальних подіях, відбудеться 3 жовтня у львівському "Кінопалаці", де перед показом виступить Ольга Ракицька і група # МОЙГОРОД, які виконають заголовну композицію фільму, а також інші свої композиції.

У широкий прокат драма "Осінні спогади" вийде 6 жовтня і буде представлена ​​у всіх великих містах України, а також Ірану та Чехії.

Нагадаємо, що 29 вересня в Києві відбудеться прес-показ фільму за участю всіх ключових фігур, задіяних у створенні кінострічки.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька виступить на прем'єрі драми про кохання воїна АТО і іракської біженки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути