понеділок, 14 квітня 2014 12:00

Ольга Богомолець сказала, чому попросила грошей у народу на президентську компанію

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Кандидат у президенти України Ольга Богомолець впевнена, якщо вона виграє вибори, то медичний досвід допоможе їй керувати країною, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"В медицін існує таке гарне поняття, як консиліум, коли збираються різні люди, які знаються у своїх галузях і один модератор, який має вислухати кожного, надати кожному право голосу і без втручання того, що роблять фахівці, змодерувати цю ситуацію, аби врятувати життя", - сказала Ольга Богомолець.

На запитання, чому вона відмовилась від посади міністра охорони здоров'я, кандидат у президенти відповіла, що це влада відмовилась від її послуг.

"Я би сказала навпаки: влада відмовилась від моїх послуг, тому що мої умови, на яких я була готова прийняти посаду міністра, вони не підійшли, - сказала Ольга Богомолець і додала, що це суспільство підштовхнуло її до рішення йти у президенти, - Це не було моїм рішенням, це було рішення суспільства, яке прийшло та сказало: "У нас на сьогоднішній день вибору немає, ми не хочемо повертатися і ставати на олігархічні граблі. Ми не хочемо грати в олігархічні ігри, ми хочемо, щоб президент був справедливим і чесним".

Не дивлячись на те, що Ольга Богомолець задекларувала три мільйони гривень, гроші на реєстраційний збір вона вирішила зібрати народним шляхом.

"Якби Ольга Богомолець заплатила свій внесок зі своїх коштів, мене б спитали: "Ти йдеш туди, щоб потім ці гроші відробляти?" Суспільство було б ще більше обуреним. Крок навпаки мав би привести до інших думок. Тому якщо люди обурюються, це свідчить про те, що люди не готові поки що розуміти та міняти свою систему мислення. А без зміни цієї системи мислення систему влади в державі поміняти неможливо", - сказала кандидат у президенти Ольга Богомолець.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Богомолець сказала, чому попросила грошей у народу на президентську компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути