Ексклюзиви
субота, 30 серпня 2014 11:25

Олена Шоптенко розповіла, як з Грузії підтримує Україну

Автор: ivona.bigmir.net
 

Танцівниця Олена Шоптенко та її чоловік Дмитро Дікусар вже довгий час знаходяться у Грузії, де за контрактом працюють хореографами у "Танцях з зірками". Шоптенко у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла, як підтримує батьківщину здалеку.

"Скажу чесно, нам зараз вигідно бути в Грузії, адже ми заробляємо гроші і я скажу, що в даному випадку на нашій батьківщині, тут в нашій сфері роботи не має тому, щоб вижити нам доводиться їхати закордон заробляти. В даному випадку від нас найбільша користь була б в тому, щоб переводити частину грошей людям які цього потребують на обмундирування і бронежелети тобто якщо є чим ми можемо допомогти ми допомагаємо" - говорить хореограф.

За словами танцівниці у Грузії не залишись байдужими до ситуації в Україні.

"Вони дуже-дуже переживають дуже підтримують і якщо пам'ятаєте, навесні на всіх каналах вони співали пісню Вакарчука "Не здамся без бою" і розгортали український прапор. Ви розумієте, хто це зробив: ми запропонували їм цю ідею і вони з радістю її підтримали всі вивчили текст не великий", - сказала Олена Шоптенко.

Чоловік Шоптенко Дмитро Дікусар не поїде у зону АТО воювати. 

"У Діми білий квиток він не може за станом здоров'я , але це торкнулося наших знайомих, хочеться вірити і молитись, щоб це все пройшло і щось вирішилось", - сказала хореограф.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко розповіла, як з Грузії підтримує Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути