Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 16:53

Олена Мозгова зустрічається з Володимиром Ткаченком

Автор: Фото: Tkachenko-vova.at.ua
 

Продюсер 37-річна Олена Мозгова зустрічається із учасником шоу "Х-фактор" 28-річним Володимиром Ткаченком. Про це Gazeta.ua розповіли в близькому оточенні співака.

"Олена просто розцвіла на очах. Стала носити яскравий одяг, посміхатися. Із Володею вже майже не приховують своїх стосунків. Їх все частіше бачать разом. Недавно вони приїхали разом на зйомки шоу "Фабрика зірок 4", а літню відпустку провели разом на Мальдівах. І взагалі вони вже разом живуть", - коментує джерело.

Олена Мозгова є продюсером Ткаченка.

"Я продюсую Володю вже кілька місяців. Насправді ми знайомі років з п'ять. І в нас навіть був досвід співпраці як артиста і продюсера. Але тоді ми не зійшлись. Я завжди була переконана, що співак сам повинен писати пісні, а не купувати їх. Тепер Володя доріс до цього. В жовтні ми представимо нашу нову концертну програму. Диск запишемо трохи пізніше, бо вони все одно зараз не продаються. А щодо наших з ним особистих стосунків, то я нічого не коментую. Але повністю адекватно сприймаю те, що пише преса", - підкреслила Мозгова.

На лівому передпліччі Мозгова зробила собі татуювання у вигляді трикутника. В ньому викарбувані ініціали Ткаченка "ВТ".

"Зробила собі татуювання з логотипом улюбленого... артиста", - зауважила продюсер.

Олена — розлучена. Має двох дорослих доньок, 17-річну Зою від офіційного шлюбу та 12-річну Євгенію від цивільних стосунків із співаком Олександром Пономарьовим. Пара прожила разом десять років.

Зараз ви читаєте новину «Олена Мозгова зустрічається з Володимиром Ткаченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути