Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2016 12:45

Олена Кравець вперше побувала в Азії

Автор: vk.com
 

Олена Кравець провела відпустку на Шрі-Ланці, про те як насолоджувалась Азією розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це був наш першй виїзд в Азію, 5 днів провели на Канді. Купували сарі, дивились на мавп, на заклинателів змій, слонів, ринки і фрукти неймовірні. Моїй доньці було трішки некомфортно і я теж ходила з гелем для рук, до цього треба звикнути, але говорять, що в Індії ще страшніше, але я теж хочу спробувати. Потім ми поїхали вже ближче до океану і все: там настав мій дзен, у мене був гамак, книжка та хвилі", - говорить Олена Кравець.

Перед поїздкою зірка порадилась з ведучим передачі "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим.

"Пишеш Дімі Комарову з проекту "Світ на виворіт": "їдемо на Шрі-Ланку, щось треба робити"? Відповідає: "нічого не треба, якщо не будете лазити по тих же нетрах, що я, то все нормально, тільки не пийте воду з крану", - говорить зірка "Кварталу 95".

З Канді Кравець привезла чай.

"Купили чай, це ж колишній острів Цейлон, побували на фабриці, подивились, як цей чай роблять, побачили тих самих маленьких витончених жінок з великими плетеними кошиками за спинами, які чай збирають, нас навчили розбиратися в чаї, в його міцності, абревіатурі, ми привези чай, це чай, як дитинства, дуже міцний з лимоном, який називався Цейлонським, його зараз немає. Зараз більше модні, але це, як звичайний чай з лимоном і я не пошкодувала ложку цукру, це як в дитинстві", - говорить Олена Кравець.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Комаров вирушив в нову експедицію до Непалу.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець вперше побувала в Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути