субота, 13 лютого 2016 14:54

Олексій Суханов заради спокою зберігає свою колекцію живопису у Європі

Олексій Суханов заради спокою зберігає свою колекцію живопису у Європі
svitske.1plus1.ua

Телеведучий, громадянин Росії, Олексій Суханов, у передачі "Світське життя" повідав, що йому неспокійно було зберігати колекцію картин на Батьківщині.

"Я чесно кажучи збирав і зберігав свою колекцію у Європі. Я сказав, що в Європі та Україні більш простіше зберігти колекцію, ніж в теперішній Росії. у мене в Росії нічого не має крім друзів, які там залишились. В Росію я не їжджу, по зрозумілим політичним причинам", - говорить Олексій Суханов.

Телеведучий має квартиру у Латвії і час від часу навідується полити квіти.

"Раз на місяць в Латвію літаю,тому що у мене там квіти, я їх поливаю. Але мені дійсно треба провітрюватися трішки, тому що юрмальске повітря соснове, морське, дійсно провітрює мозок, перезавантажує мене. А по-друге, дім є дім: там треба і прибратися, і пил протерти, тому, якщо я літаю, намагаюсь викроїти тиждень, адже я не настільки багатий, щоб літати на один день, - говорить Олексій Суханов і додає, що до останнього залишатиметься громадянином своєї Батьківщини, - громадянство - це не костюм - я до остатнього буду залишатися громадянином своєї країни, тому що я її люблю - я дійсно росіянин, але я інший росіянин навідміну від більшості, моїх співвітчизників, я не вата, я можливо здамся якимось ідіотом, але я щиро сподіваюсь, що у моїй країні скоро все зміниться і Путін стане історією".

Зараз ви читаєте новину «Олексій Суханов заради спокою зберігає свою колекцію живопису у Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути