Ексклюзиви
неділя, 26 квітня 2015 22:43

Олексій Мочанов розповів, як оберігає сина від шкідливих звичок

Автор: ru.golos.ua
 

Гонщик Олексій Мочанов розповів у передачі "Світське життя" розповів про свій досвід вживання наркотиків і про те, як оберігає сина від шкідливих звичок.

"Один раз у Лондоні пробував кокаїн і зрозумів, що це зубний порошок від якого я заснув п'яний, а прокинувся тверезий. Також пробував травку, але це не вставило, були сушняк і хотілося їсти, - говорить Олексій Мочанов і додає, що сину намагається бути гарним прикладом, - я весь час показував приклад, якщо я в стійці на руках, то і він в стійці на руках, якщо я роблю колесо, то він теж, я займаюсь ,то і він з гантелям. Я в спорт спрямував його він бачить, що його ровесники та сусіди по подвір'ю реально вважали у років 14 пиво не міцним, він займався спортом. Я змушував його читати, спочатку намагався змушувати його читати паперові книги, сварився, просив прочитати за гривню сторінку, ти прочитаєш Віктора Гюго отримаєш 500 гривень, але нічого не виходило, аж поки я не передарував йому подаровану мені електронну книгу. Дуже важливо займати дитину, коли солдат не зайнятий - він бухає,а коли дитина не зайнята, вона шукає де піти з друзями і шукає собі пригод, а це значить шукати пригод батькам".

Зараз ви читаєте новину «Олексій Мочанов розповів, як оберігає сина від шкідливих звичок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути