пʼятниця, 24 листопада 2006 15:09

Олександру Маслякову виповнилося 65 років

Телеведучому, академіку Академії Російського телебачення і заслуженому діячу мистецтв Російської Федерації Олександру Маслякову виповнилося 65 років.

Масляков працює на телебаченні з 1964 року. 1966 він закінчив Московський інститут інженерів транспорту, 1968 - Вищі курси працівників телебачення. Був ведучим програм: "Алло, ми шукаємо таланти", "Нумо, дівчата", "Адреси молодих", "Нумо, хлопці", "Веселі хлоп"ята". Вів репортажі із Всесвітніх фестивалів молоді і студентів в Софії, Гавані, Берліні, Пхеньяні, Москві. Декілька років був постійним ведучим міжнародних фестивалів пісні в Сочі, також вів програми "Пісня року", "Олександр-шоу" і багато інших.

1974 року за незаконні операції з валютою, потрапив в колонію ЮН 83/2 в Рибінську Ярославської області, де отримав недовгий термін і через декілька місяців достроково звільнили. Перший ведучий передачі "Що? Де? Коли?".

Масляков є постійним ведучим і керівником популярної телепрограми "КВК" (клуб веселих і кмітливих), президентом Міжнародного союзу КВК і телевізійного творчого об"єднання "Амік". 2002 року його удостоїли вищої нагороди Академії Російського телебачення - "ТЕФІ" "За особистий внесок у розвиток вітчизняного телебачення".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Олександру Маслякову виповнилося 65 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути