субота, 22 листопада 2014 11:35

Олександра Кужель розповіла, як син приходить до тями після АТО

Автор: kuzhel.com
 

Народний депутат Олександра Кужель розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, як її син приходить в себе після повернення з АТО.

"Він повернувся, ми проходимо ту ж систему яку проходять всі, пост-афганський синдром, страшенне бажання зі всіма воювати, він зараз не може себе знайти, їх зараз розформовували. Зараз хочуть або щоб у армію йшли, або у міліцію, він ні туди, і ні сюди не збирається, у нього інший фах, ті питання, які піднімають лікарі, що вони всі мають пройти реабілітацію я це бачу", - сказала народний депутат Олександра Кужель.

Нещодавно політик увійшла у сотню найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус". Кужель переконана, що саме жінки керують світом.

"Все, що відбувається у країні та в світі: шукайте жінку. Як всі говорять, бо вона шия, - говорить політик і зазначає, що чоловіки думають, ніби вони керують справами, - але я здивована, що всі вони вважають, що це їхнє рішення. Вони так давно вважають".

Прокоментувала Кужель і той факт, що багато, хто з депутатів відвернувся від Юлії Тимошенко.

"Ми знаємо багато чоловіків, яких жінка з молодості підняла, зробила з того що було героя, а потім вони змінюють на молоду, напевно вони виросли, таке життя", - сказала депутат.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Кужель розповіла, як син приходить до тями після АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути