середа, 25 травня 2016 19:18

Олег Винник зупинив свій концерт через хибне замінування

В Одесі спробували зірвати концерт співака Олега Винника. Під час його виступу хтось зателефонував у поліцію і повідомив, що глядацька зала Театру музкомедії замінована. У ній знаходилося 1300 шанувальників артиста.

Автор: фото надане прес-службою Олега Винника
 

"Про замінування мені повідомив в вушної монітор продюсер. Сказав, служби виїхали і потрібно зберігати спокій в залі і ніяких оголошень про ситуацію з боку МНС і правоохоронних органів не буде. Щоб не створити паніку і логічно закінчити концерт прибрали з програми баладу і виконали фінальну пісню з поданням музикантів. Не дограли дві пісні і звичайно ж не було пісень на біс, - згадує Олег Винник. - Був шокований цією подією. Довго перебував в напрузі і після концерту. В проходах залу танцювали маленькі дітки. Хочеться вірити, що ця провокація не була цілеспрямованою для зриву мого концерту. Думаю це вчинок негідника, який міг назвати будь-яке місце великого скупчення людей".

Автор: фото надане прес-службою Олега Винника
 

Правоохоронці евакуювали 1300 глядачів і працівників театру. Рятувальники, кінологи і вибухотехніки перевірили територію театру, але вибухових пристроїв не виявили.

Продюсер співака пообіцяв 100 тисяч гривень премії за інформацію, яка допоможе знайти телефонного терориста.

"Концерт закінчився раніше і охорона попросила всіх покинути зал. Аби уникнути паніки спецслужби порадили не озвучувати причину евакуації глядачів, - каже продюсер співака Олександр Горбенко. Був цей дзвінок провокацією або дійсно загрозою - не важливо. Це дикість і з нею треба боротися. Тому негіднику обіцяю максимально комфортне перебування в місцях позбавлення волі".

Користувачі соцмережі Фейсбук відмітили, когось дуже дратує успіх співака.

Автор: фото надане прес-службою Олега Винника
 

"Шкода, що Олегу не дали можливості завершити концерт. Згодна з тим, що когось дуже злить успіх Вінника" - пише шанувальниця Валентина Гінзерська.

Читайте також: Олег Винник ходить з 16-ма охоронцями

Нагадаємо, Олег Винник повернувся до України робити сольну кар'єру. До того грав головні ролі мюзиклів у Європі. Його концерти проходять з аншлагом. Попри важкі часи в Україні квитки розпродуються за два тижні до концерту. Зараз Олег Винник їздить туром по Україні з новою програмою.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник зупинив свій концерт через хибне замінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути