Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2011 18:34

Оксана Марченко зізналася, що вона жорстка мама

Оксана Марченко зізналася, що вона жорстка мама

Старший син телеведучої Оксани Марченко Богдан вчиться в Швейцарії. Про це телеведуча розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"У Швейцарії нема таких шкіл, типу палаців. Там спартанські умови. Син живе в гуртожитку, в кімнаті з чотирма хлопцями. Всі зручності в коридорі. Їдять все те, що є. З ними там ніхто не носиться. Комп'ютерів і телефонів також нема. Навчання включає в себе програми соціалізації, коли треба ходити до старих людей на вихідні допомагати. На вихідних спортивні секції або походи в гори. Під час навчання він щодня телефонує. Додому приїздить на канікули або на деякі вихідні. Стараюсь все-все з ним обговорювати навіть коли приходжу пізно ввечері. Я вмиваюся, а він сидить поруч і ми обговорюємо всі теми, які він хоче обговорити. Він любить обговорювати зі мною якісь знімки в Інтернеті. І якщо там є щось із поганими словами, він дуже швидко перелистує. Я часом кажу: "Жах, жах, жах". А він питає: "Мамо, а чому все жах?". Тоді я відповідаю: "Ні-ні. Це я про своє". Інколи пояснити, що підкладаєш у свої враження і почуття — неможливо", - зазначає телеведуча.

Якось Богдан приїхав із побитими руками.

"З'ясувалось, що це була бійка. Ми довго говорили про те, що це змінило і що це можна було вирішити по іншому. Взагалі я дуже жорстка мама. Якщо хочу щось обмежити типу: "Ти повинен повернутися о такій то годині", то це не обговорюється. Якщо дитина запізнюється на 15 хв, то вона попередить і пояснить, чому так робить. Віктор повністю солідарний зі мною. Він навіть більш м'який в порівнянні зі мною. Монстр у домі я. Я дуже люблю своїх дітей, але я не квочка, яка буде просто сидіти на яйцях, а потім не цікавитиметься, що з тими курчатами.

Спільна донька із Віктором Медвечуком, 7-річна Даша, також зайнята дівчинка.

"Якщо вона приходить із школи і я дома, ми проводимо час разом. Але це при умові, що в неї нема танців, мови, малювання. Вона у нас теж дуже зайнята дівчинка. Під час канікул ми разом робимо все: готуємо, граємось, плаваємо і спимо", - зазначила Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Марченко зізналася, що вона жорстка мама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути