Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 15:45

"Одягнути Аню — це жах. Це неможливо" — Сумська розповіла про важкий характер доньки

"Одягнути Аню — це жах. Це неможливо" — Сумська розповіла про важкий характер доньки
Але у дівчини є відчуття смаку Фото: tabloid.pravda.com.ua

Молодша донька акторки Ольги Сумської Аня слідкує за модою і любить бувати на модних показах. Про це Сумська розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Коли заходимо до магазину, то вона відразу просить: "Мама, а давай це поміряємо і це". Інколи вона допомагає мені одягатися. Принесе кілька луків, які всі відразу і підходять. Отаке в неї дитяче око. Як от сьогодні, я не знала, що одягнути, а вона принесла мені чорну сукню до колін на короткому рукаві. І підійшла", - зазначає Сумська.

Але Аня частенько сперечається із мамою, що має одягати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумська носить шість перук

"Боже, це вічна боротьба. Одягнути Аню — це жах. Це неможливо. Вона сама має скласти свій гардероб. В нас як все починається? Доця, приготуй з вечора все, що одягатимеш вранці. Сукню, колготки... І починається: "Ні, я це не вдягну. Це не підходить до цього светру". Це правда. Вона в цьому плані неслухняна, не така як я в дитинстві. Що мені мама скаже — те я і одягала. В мене тоді і нічого не було, а в Ані просто розкішний гардероб юної леді. Я доношувала речі своєї старшої сестри і була щаслива з цього. Хоч мріяла про джинси LEE WRANGLER. А вони ж коштувала цілу батьківську зарплату. Я випрошувала, а батьки не купували", - пожалілася акторка.

Зараз ви читаєте новину «"Одягнути Аню — це жах. Це неможливо" — Сумська розповіла про важкий характер доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути