четвер, 27 жовтня 2016 17:47

Новий "Вечірній квартал" показав, як політикам дається е-декларування
16

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

У київському Палаці Україна новий сезон "Вечірнього кварталу" зібрав аншлаг.

"Нічого не змінилось, щоб про нас злі язики не казали. Говорять ми занадто гостро критикуємо політиків. Сміх та радість ми приносимо людям і цього разу теж", - говорить зі сцени артист "Студії Квартал-95" Степан Казанін.

Традиційно "кварталівці" обрали об'єктами своєї сатири найактуальніші події в Україні та світі.

Автор: Прес-служба
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець вперше з'явилась у "Вечірньому кварталі" після народження двійнят

Президент, Кабінет Міністрів, футболісти і навіть iPhone 7 удостоїлися уваги гумористів.

У новому сезоні "Вечірнього Кварталу", який покажуть на телеканалі 1+1, українській владі доведеться повертати народ, який пішов від неї за невиконані передвиборчі обіцянки, політична еліта ламатиме голову над заповненням електронних декларацій, про депутатів скадатимуть байки, а Володомир Зеленський відповість Олегу Ляшку на гострі висловлювання на свою адресу.

Автор: Прес-служба
 

Гумористи прокоментували і відмову від грошей держави на новий фільм. Володимир Зеленський в образі п'яного заявив: "Коли я тверезий - дурний, адже не на п'яну голову відмовився від 30 мільйонів". До того, що ризикують бути забороненими через своє гостре слівце, "кварталівці" ставляться з гумором: "потім політики будуть просити гроші у США на боротьбу з нами", - говорять зі сцени.

Повний зал позитивно реагував на жарти "Кварталу" і не скупився на аплодисменти, особливо, коли ставали впізнаваними образи відомих політиків. Більшу любов публіка має до пародій на Олега Ляшка та Віктора Януковича.

"Дуже сподобалось, позитивно, актуально. Вперше на "живому" виступі "кварталу", прийду ще", - говорить Gazeta.ua прихильниця артистів Олена Рудецька 29 років.

Автор: Прес-служба
 

На сцені цього вечора заспівали Нані Брегвадзе з донькою, гурт The Hardkiss, Нікіта Alekseev, Ірина Білик з прем'єрою пісні, та Тіна Кароль, яку "присоромив" Євген Кошовий, за те, що вона не повернулась до його доньки на сліпих прослуховуваннях на "Голосі. Діти".

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Євгена Кошового пройшла в проект "Голос.Діти-3"

"Ви до мне не повернулися тому що я молодша?", - запитала на сцені донька Кошового Тіну Кароль.

"Частково так, - жартує співачка і додає, - але ти потрапила до Потапа у шоу, тебе побачила вся Україна, як ти гарно заспівала, як гарно вибігла, сказала: "я Варя, я зірка".

Автор: Прес-служба
 

Через гостру сатиру та "небезепечні" жарти "Студію Кваратал-95" не рідко критикують. Лише цього року відбулось кілька гучних скандалів спричинених вилосвлюваннями артистів. Але, за словами, деяких поціновувачів творчості коміків, ніхто в країні крім них на таке більше не наважується.

"Насміялися від душі. Сподобався номер про те, як рахунки на комунальні послуги прийшли. Як по-іншому пояснити, якщо у нас інакше не можна? У нас все так. Вони не бояться. В іншій країні не жартують про політиків, у нас вони клоуни", - ділиться враженнями прихильниця "Студії Кваратал-95".

Автор: Прес-служба
 

"Сміх-сміхом, але там є частка правди про політику і життя українського народу", - додає інша глядачка.

Зараз ви читаєте новину «Новий "Вечірній квартал" показав, як політикам дається е-декларування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути