пʼятниця, 29 серпня 2014 13:23

Ніколь Кідман розкрила секрети особистого життя у виданні The Edit
8

Фото: The Edit

Актриса Ніколь Кідман стала героїнею свіжого номера The Edit і розповіла виданню про біль, оптимізм, чоловіка Кита Урбана та шлях до щастя. Також Ніколь Кідман знялася в модних вбраннях в стилі 1960-х років з осінньо-зимових колекцій.

 На інтерв'ю 47-річна актриса прийшла в вицвілих джинсах, за що відразу стала вибачатися. Крім того, вона запізнилася на кілька хвилин, так як була з чоловіком і не помітила як пройшов час. До слова, вісім років тому саме Кіт Урбан перекона її на переїзд в містечко Нешвілл.

 "Ми дивимося" Найсмішніші домашні відео Америки" і "Семейку Бреді". Таке у нас життя", - розповідає Кідман про дозвілля з чоловіком.

Переїзд з гламурного Голівуду в досить глухий Нешвілл було простим рішенням. Незважаючи на довгий час у шлюбі, вони закохані один в одного, як підлітки:

"Кіт завжди говорить:"Нам пощастило, що ми зустрілися пізно. Так, шкода, що ми не можемо завести шестеро спільних дітей. Але ми вільні від всього іншої непотрібного". Приголомшливо чути такі слова від чоловіка", - радіє актриса.

Цього року на честь річниці весілля Урбан виступив з концертом в Австралії і присвятив дружині пісню з такими словами:

"Дитинко, вісім років. Ця пісня для тебе. Я так тебе люблю", - сказав співак.

Актриса вважає за краще проводити час з сім'єю. 80 відсотків часу вона перебуває в Нешвіллі і їздить на зйомки з Урбаном і дочками. Вона зізнається, що відчуває біль від розлуки з близькими:

"Коли я була молодшою, все було по-іншому. Зазвичай я говорила:" Так, я поїду туди. І туди теж. Ах так, і ось сюди ". За гороскопом я на стику Близнюків і Рака. Мій чоловік стверджує, що зараз в мені більше від другого. Тепер я вся в сім'ї", - сказала актриса.

Однак вона розуміє, що жертвує кар'єрою:

"Якщо ти актриса і перебуваєш у відносинах, та ще й вагітна, то це вимагає величезної віддачі. Коли у тебе сім'я, мистецтво страждає. Але я завжди віддам перевагу сім'ї. Я отримувала найпрестижніші нагороди і почесті - в самоті все це не приносить радості. Можливо, когось це б влаштувало, але не мене ", - зізнається зірка.

 Ніколь, була впевнена що їй з дитинства було відведено стати актрисою:

 "Я обожнювала розчинятися в різних образах. Здебільшого, тому що внутрішньо я відчувала себе не особливо комфортно. І просто вигадала життя. В дитинстві у мене були загострені почуття: я плакала, коли мама йшла грати в бридж. Я ридала в ліжку в очікуванні її повернення. Глибина моїх емоцій була потужною", - говорить зірка.

 Кожна нова роль для акторки це черговий іспит.

 "Мені подобається кидати виклик самій собі, перевіряти, наскільки далеко я можу зайти. Не заради провокацій, а проти конформізму. Іноді це працює, а іноді - ні. Але я кажу собі: "Гаразд, просто продовжуй робити спроби", - упевнена Кідман.

 В ході зйомок у фільмах Кідман навчилася вельми незвичайним речам: кастрації биків для "Австралії", метання ножів для "Пригод Паддінгтона" і письма правою рукою (вона лівша) для "Годинника". Більш того, Ніколь завжди сама знімалася в оголених сценах, грала на піаніно в "Холодній горі" і співала в "Мулен Ружі".

 "Зараз акторів впізнають за зовсім іншими речами, ніж раніше. Їх зовнішній вигляд і одяг, а також весь інший селебріті-антураж відіграють головну роль. Суть акторської роботи - створювати персонажів, повністю міняти зовнішність і манеру вимови. Гадаю, що все ще за це борюся. Кожна частина моєї особистості повинна змінитися, щоб перейти в інший образ. Іноді виходить, іноді ні. Але саме це мене й цікавить. Я не настільки себе люблю, щоб залишатися собою постійно", - говорить зірка.

  Сім'я актриси все-таки переїжджає разом з нею, коли вона знімається в особливо значущих стрічках. Так, у вересні виходить трилер "Перш ніж я засну", в якому Кідман грає жінку з амнезією. Зйомки проходили в Лондоні, а її напарником став Колін Ферт:

 "Він смішний. У нього є суха англійська дотепність, яку так любимо ми, австралійці. Він завжди мене смішив", - говорить Кідман.

Навіть її друзі заздрять такому щастю:

 "У мене була пара подруг, які сиділи зі мною і говорили:" Стерво! "А я відповідала:" Агов! Я була в пеклі і повернулася!", - Ділиться Кідман.

 Очевидно, пекло - це розлучення з Томом Крузом в 2001 році після 11-річного шлюбу. Вона відчула себе дуже самотньою:

 "Зараз я вже навчилася йти і відпускати. Іноді тобі просто потрібно лавірувати між болем і депресією. Можливо, у тебе бувають погані дні, але життя контрастне. Я віддам перевагу відчувати і знати.

 Моя подруга Наомі Воттс одного разу сказала: "Ти завжди настільки позитивна". Я відповіла: "Правда? Я не намагаюся!" Вона парирувала: "Ні, ні! Це добре", - розповіла зірка.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман розкрила секрети особистого життя у виданні The Edit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути