вівторок, 09 лютого 2016 13:35

Ніколь Кідман не боїться світитися без штанів у рекламі
4

Ніколь Кідман можливо і не номінована на Оскар цього року, але має головні ролі в рекламі.

Одна з найбільш високооплачуваних акторок Голлівуду, володарка Оскара та зірка фільму Moulin Rouge наразі все більше підкорює телебачення у рекламах.

Кідман рекламувала компанію з нерухомості Mayfair Park Residences, та стала обличчям авіа-ліній Абу-Дбі Etihad. До речі, участь Кідман у рекламі була розкритикована Американською Асоціацією Професійних стюардес, які заявили, що реклама авіа-ліній дискримінує жінок.

Також Кідман знімалась у рекламі таких відоих фірм: Chanel No. 5, Jimmy Choo, Nintendo, годинників Omega, Schweppes та Swisse Vitamins.

За словами анонімного джерела, за роль Кідман отримала майже 500,000 фунтів стерлінгів. Але, зауважив, якщо Кідман є обличчям марки, то її оплата складає 1 мільйон.

"Я помітив Ніколь усюди. І не думаю, що справа у грошах, - говорить один з представників рекламної компанії. - Завдяки рекламі, вона може показати себе з різних сторін".

Особливо популярна Ніколь, яка має образ "блідої принцеси", буде на Середньому Сході, де її вигляд нетиповий для місцевих. Говорить Пітер Йорк, культурний коментатор.

"Дні, коли великі зірки соромились брати участь у рекламі, особливо на їхніх батьківщині, минули", - додає він.

Нагадаємо, сайт The Celebrity Net Worth повідомив, що статок найбільш високооплачуваної актриси, яка за роль отримує 2 мільйони доларів, складає 90 мільйонів фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман не боїться світитися без штанів у рекламі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути