четвер, 11 лютого 2016 10:02

Нікітін прокоментував пісню, які НеАнгели виконають на відборі Євробачення

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Пісня HIGHER, яку дует НеАнгели виконає 13 лютого в півфіналі національного відбору "Євробачення" - це заклик бути вище труднощів, сумнівів і розбіжностей.

"Саме такий позитивний настрій важливий зараз для всіх нас. І саме такими хочуть бачити українців у Європі" - переконаний Юрій Нікітін, продюсер групи НеАнгели.

Пісню HIGHER написала для НеАнгели команда шведських хітмейкерів на чолі з відомим продюсером, композитором і філософом Олександром Бардом (Army of Lovers, Vacuum, Gravitonas, BWO). Як і багато інших творів шведського генія, ця композиція наповнена глибоким змістом.

"Цією піснею ми хочемо показати українців сильними, готовими змінювати свою країну на краще, - каже Слава. - А щоб ці зміни відбулися, потрібно "бути вище" - морально, духовно, психологічно"

Автор: Прес-служба
 

"Крім того, ця пісня повністю відповідає духу конкурсу. - Продовжує Вікторія. - Адже Євробачення - це перш за все свято, яке об'єднує мільйони людей в їх прагненні хоча б на якийсь час забути про проблеми і отримати заряд позитивної енергії".

"Ми хочемо звернути увагу глядачів усього світу на красу і доброту наших людей, силу наших голосів, нашу впевненість у світлому майбутньому України!" - Додає Юрій Нікітін.

Крім правильного настрою, пісня HIGHER за своїм форматом має всі шанси зазвучати на рейтингових радіостанціях Європи. У поєднанні з потужними голосами і харизмою НеАнгели вона отримує воістину вибуховий потенціал.

Зараз ви читаєте новину «Нікітін прокоментував пісню, які НеАнгели виконають на відборі Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути