Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 13:48

Невідома Камерон Діаз: акторка святкує 44-річчя
5

Автор: peoples.ru
 

Голлівудська акторка Камерон Діаз сьогодні святкує день народження - зірці виповнилося 44 роки.

Актриса стала відомою після ролей у фільмах "Маска" та "Ангели Чарлі". Після них на Діаз посипалися пропозиції щодо участі у стрічках і навіть озвучки мультфільму "Шрек". Водночас особисте життя знаменитості складалося не зовсім гладко. Серед її бойфрендів були співаки, актори та спортсмени. У 2015-му її мрія стати дружиною все ж таки здійснилася. Вона вийшла заміж за музиканта з групи "Good Charlotte" Бенджі Меддена.

Також Діаз вирішила спробувати себе в ролі письменниці. Нещодавно вийшла її "Книга про тіло", в якій жінка розповідає про власні секрети краси.

До дня народження Камерон Діаз Gazeta.ua зібрала 10 найцікавіших фактів про знаменитість.

1. Камерон Діаз народилася в місті Сан-Дієго штату Каліфорнія, США. Її матір Біллі Діаз має німецьке і англійське коріння. Батько - емігрант кубинського походження. Тому маючи латинське прізвище, Камерон часто дивувала однолітків своєю світлою шкірою та волоссям.

2. В дитинстві акторка часто влаштовувала бійки з хлопцями, слухала важкий рок і носила порвані джинси. У підлітковому віці це призвело до захоплення алкоголем. А у 16 років Камерон влаштувала бунт і пішла з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камерон Діаз підозрюють у вагітності

Автор: detskiy-mir.net
 

3. На одній з голлівудських вечірок 16-річну Камерон побачив фотограф Джефф Дюнас з модельного агентства Elite. Чоловік запросив її на кастинг. Так Діаз почала кар'єру фотомоделі. Вона знімалася в рекламі "Кельвіна Кляйна", "Levi's", "Coca-Cola", "Nivea". Інколи гонорар дівчини сягав 2 тисяч доларів за один день зйомок. Вона багато їздила по світу, а в 1990 році оселилася в Голлівуді з режисером Карлосом де Ла Торре. Їхній роман тривав 5 років.

4. На початку кар'єри Камерон Діаз знялася в фільмі еротичного змісту. Пізніше вона часто заперечувала це. Потім виправдовувалася і називала це помилкою молодості. Частково цей факт з біографії знаменитості втратив популярність. Та порнографічний ролик за участі Камерон досі можна знайти в інтернеті.

5. За легендою Діаз потрапила на екрани випадково. Вона знайшла сценарій фільму "Маска" на столі у свого агента. Прочитавши його, жінка зрозуміла: персонаж Тіни Карлайл - для неї. Потім було 12 прослуховувань і режисери затвердили акторку на одну з головних ролей.

6. Камерон Діаз веде три щоденника: один для подорожей, другий для дому, а в третій записує тільки думки, які приходять в голову перед сном.

7. Про особисте життя Камерон Діаз постійно ходять чутки. Серед колишніх бойфрендів акторки: співаки Джаред Лето і Джастін Тімберлейк, актор Метт Діллон, бейсболіст Алекс Родрігес. Журналісти приписували їй романи з Томом Крузом, Робертом Паттінсоном, Джудом Лоу і Леонардо ДіКапріо.

Камерон у дитинстві мріяла одружитися в 21 рік. Але вперше стати під вінець їй пощастило лише у січні торік.

Автор: ivona.bigmir.net
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камерон Діаз розповіла про старіння

8. Камерон любить чистоту. Навіть має мізофобію - синдром нав'язливого миття рук і страх зараження від навколишніх предметів.

9. Діаз противниця пластичних операцій. Вважає, що краса жінки повинна бути природною. З цієї ж причини не любить косметику. Про це навіть написала "Книгу про тіло".

Проте пластичного хірурга їй довелося відвідувати 4 рази. Щоразу причиною був зламаний ніс. Тричі акторка травмувалася під час серфінгу, а в четвертий раз жінка не розминулася зі скляними дверима у власному будинку.

10. Діаз володіє прийомами карате, кунг-фу, кікбоксингу, захоплюється грою в п'яні шашки. У неї немає телевізора.

"Я навіть не думаю купувати цей пристрій. Він жахливий", - говорить актриса.

Автор: www.surfertoday.com
 
Зараз ви читаєте новину «Невідома Камерон Діаз: акторка святкує 44-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути