пʼятниця, 22 травня 2015 19:13

НеАнгели розпочали тур "Роман" з аншлагом
6

Фото: Пре-служба

Свій тур "РОМАН" НеАнгели по праву вважають знаковою подією в творчому житті групи. Для шанувальників артистки приготували ряд сюрпризів - зняли документальний фільм про життя групи і представили розширену програму, підготовлену спеціально для концертних залів. Уже на першому концерті зал був переповнений.

Стартував тур "РОМАН" у Полтаві 19 травня. Вікторія і Слава розповіли про те, як проходила підготовка до шоу.

"Наша програма була в два рази довше і раз на тисячу насиченішою, - посміхаються артистки. - Божевільний графік, розрахований до секунд, постійні несподіванки, типу забутих в номері концертних суконь. Принципово вирішили на першому ж виступі реалізувати всі свої ідеї - чотири рази поміняти костюми, презентувати короткометражні фільми про життя групи, виступати тільки з живими музикантами. Короткометражки наша команда монтувала, проводячи дві-три доби без сну. Ми спали не більше постійно репетируючи і згадуючи слова забутих пісень - деякі з тих, що прозвучали на концерті, ми не виконували кілька років.

Побачивши зал, в якому не було ні єдиного порожнього місця, зрозуміли, що зобов'язані подарувати цим людям незабутні емоції і зробити цей концерт найкращим. На ходу імпровізували і всіляко підтримували один одного на сцені, забувши про всі сварки ".

НеАнгели порадували глядачів виконанням всіх своїх хітів, які гармонійно поєднувалися з відеорядом. У короткометражки увійшли ексклюзивні кадри за лашунків, репетицій, зйомок особистому житті артистів. Поки що в соціальні мережі фільм артистки не викладати принципово - хочуть, щоб першими ці кадри ексклюзивно побачили глядачі концертів туру "РОМАН".

Деякі пісні Вікторія і Слава виконали сольно, а під час виконання хіта "Юра, прощай" на сцені з'явилися наймолодші глядачі. Задарували артисток букетами, що особливо зворушило Славу, яка сама всього півроку тому стала матір'ю.

До речі, дата концерту збіглася з Днем Народження мами Вікторії. Артистка привітала її зі сцени - мама приїхала підтримати дочку на першому концерті такого масштабного туру.

Зараз ви читаєте новину «НеАнгели розпочали тур "Роман" з аншлагом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути