пʼятниця, 22 травня 2015 19:30

"Не вірю у можливу заміну Андрія іншим вокалістом" - Світлана Лобода про Кузьму
6

Фото: надане прес-службою Світлани Лободи

Співачка Світлана Лобода зізналася, що замінити вокаліста гурту "Скрябін" неможливо і не можна. Вона переконана, що Андрій Кузьменко занадто яскрава особистість, який увійшов в історію.

"Не вірю у можливу заміну Андрія іншим вокалістом. "Скрябін" - як група "Queen", Кузьму, як і Меркьюрі, не заміниш. Він занадто яскрава особистість, занадто талановитий і харизматичний. Не можна таких замінювати. Це неможливо. Давайте краще слухати його на дисках і радіти, що він наш" — сказала Світлана Лобода.

Про це співачка заявила після концерту пам'яті Андрія Кузьменка. Він пройшов учора в столичному "Палаці спорту". На сцені LOBODA виконала пісню "Нікому щось не треба". У 1997 році композиція увійшла в студійний альбом "Скрябіна" - "Казки", і добре відома фанатам групи.

"Для мене такий вибір був принциповий. Намагалася вибрати пісню не з нових, а з тих, які звучали колись. Потрібно було зробити аранжування, яке змогло б передати мої відчуття. Музиканти "Скрябіна" сказали, що зазвичай артисти намагаються вибрати одну з найновіших, борються за найостанніші, хітові пісні. Я кажу - ні. У мене зовсім інша історія. Хочеться іншого" - зазначила співачка, виступ якої, за визнанням глядачів, стало одним з найбільш пам'ятних моментів вечора.

Також артистка підтвердила свою участь на концерті пам'яті у Львові.

"Вважаю, що "Скрябін" як група, і особисто Андрій Кузьма як особистість, сформували величезний пласт не тільки в українській музиці, але і в культурі в цілому. Ми - артисти - пишаємося тим, що є сучасниками такого музиканта і людини. Кузьма вже увійшов в історію, а більшість його пісень стали воістину народними" — зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «"Не вірю у можливу заміну Андрія іншим вокалістом" - Світлана Лобода про Кузьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути