Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2015 16:56

Наталі Портман розповіла про темні часи у Гарварді
4

Фото: Reuters

Актриса Наталі Портман відвідала День відкритих дверей у своєму рідному Гарвардському Університеті, де виголосила промову.

Актриса зізналася перед багатотисячним натовом, що час, проведений в університеті був далеко не з легких:

"Коли я тільки прийшла в університет в 1999 році, то мені здалося, що це якась помилка. Мені здавалося, що я недостатньо розумна, щоб бути в такій компанії, а кожен раз, як я відкривала рот, мені доводилося доводити, що я не просто дурна актриса ". За словами Наталі, як тільки вона пристосувалася до життя в університеті (а це було тільки на другому курсі), то для неї настали "темні часи".

"Зараз, звичайно, дуже легко романтизувати всю ту обстановку, яка мене оточувала тоді. Але, у мене були і складні часи теж. Коли тобі 19 років, коли тобі вперше розбили серце, коли ти вперше починаєш приймати протизаплідні таблетки і не знаєш про те , що побічний ефект - депресія ... Весь світлий час на другому курсі я провела в темних думках, - розповідає Портман.

"Бували випадки, коли я починала ревіти прямо перед викладачами. Іноді навіть не могла підняти себе з ліжка", - додала актриса.

Тим не менш, для Наталі Портман це послужило важливим життєвим уроком, який вона використовує і в своїй акторській кар'єрі.

"Ти можеш не бути кращим. Єдине, в чому ви можете стати кращими - це пізнання і розвиток самого себе. Ніколи не сумнівайтеся в собі. Адже коли ми стаємо старшими, то стаємо реалістами. А реалізм ласку нам не робить", - сказала Портман

Нагадаємо, Наталі закінчила Гарвардський університет з дипломом бакалавра в області психології в 2003 році. Актриса допомагала відомому американському адвокату Алану Дершовіцу в його дослідженнях, що було відзначено в його книзі The case of Israel. У 2002 році Наталі стала співавтором дослідницької роботи під назвою "Активність лобової частки мозку при об'єктній сталості".

Навесні 2004 року Портман проходила навчання в Єврейському університеті в Єрусалимі. У березні 2006 року вона прочитала лекцію в Колумбійському університеті на тему протидії тероризму, розповідаючи, зокрема, про фільм "V - значить вендета".

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман розповіла про темні часи у Гарварді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути